Olen ehdolla

Perussuomalaiset on uudessa tilanteessa, kun Timo Soini luopuu puolueen puheenjohtajuudesta 20 vuoden jälkeen.

Olen ollut Perussuomalaisissa aktiivisesti mukana vuodesta 2004 muun muassa vaalipäällikkönä, eduskuntaryhmän pääsihteerinä, kuntapäättäjänä, kansanedustajana, puolustusvaliokunnan puheenjohtajana ja puolustusministerinä. Puolueen 1. varapuheenjohtajana olen ollut vuodesta 2013 eli kaksi kautta.

Vakaan harkinnan jälkeen olen päättänyt hakea Jyväskylän puoluekokoukseen 10.6.2017 osallistuvilta jäseniltä jatkomandaattia Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajana. Jos tulen valituksi, edustan puoluejohdossa kokemusta ja jatkuvuutta, osaamista ja malttia. Voin huoletta sanoa, että kenelläkään puolueemme johtotehtäviin nyt hakevalla ei ole yhtä kattavaa kokemusta kuin minulla. Tunnen puolueeni ja tiedän mitä teen.

Haluan toimia puoluejohdossa uuden puheenjohtajan tukena. Toisaalta haluan seisoa niiden riviperussuomalaisten tukena, jotka pelkäävät että muutos Timo Soinin jälkeen on liian suuri.

Asemiin on ajettu, ja kenttä päättää ketkä puoluetta vievät eteenpäin Soinin jälkeen. Tapaamisiin Jyväskylässä!

 

Jussi Niinistö
Kannus

Kannuksen kaupunginjohtaja. Filosofian tohtori, dosentti. Entinen puolustusministeri (2015-2019). Poliittisesti sitoutumaton.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu