*

Jussi Niinistö

Kaikki blogit puheenaiheesta Punavihreät toimittajat

Uutisointi henkirikoksesta Irakissa

Uutisointi turvapaikanhakijana Suomessa olleesta ja henkirikoksen uhriksi Bagdadissa joutuneesta miehestä on tarkoitushakuista. (Linkki: http://yle.fi/uutiset/3-10068103 )

 

Uutinen ei mainitse miehen olleen laittomasti Suomessa, vaan pyrkii kyseenalaistamaan suomalaisen tuomioistuimen päätöksenteon oikeellisuuden.

 

Mediakupla on yhteiskunnallinen turvallisuusuhka

Valtamedian bunkkeroituminen mediakuplaansa aiheuttaa uhkan yhteiskuntarauhalle.

En tarkoita mediakuplalla sitä, että kansalaiset valitsevat mediasta haluamansa sisällöt ja muodostavat näin itselleen kuplaa. Tarkoitan mediakuplalla sitä, että valtamedia tekee tämän valinnan puolestamme.

YLE-vero pois

Tämä kansalaisaloite YLE-veron poistamiseksi on mainio juttu: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1818

Tietenkin allekirjoittaneella on oma lehmä ojassa, koska kirjani Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, sen salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset (Auditorium 2015) on kiellettyä samizdat-kirjallisuutta YLE (TASS) toimittajien keskuudessa.

Pariisin henki => kompensaatio kalliin vihreän sähkön maille

 

Ilmastonmuutokseen vetoamalla on saatu aikaiseksi maailman kalliimpia järjestelmiä ja hintalappu nousee vielä! Kts, linkki, http://www.naeb.de/

Kansalaiset luottavat MV-lehteen enemmän kuin perinteiseen mediaan!

Yle julkaisi tänään someen keskittyviä uutisia. Tavoitteena oli osoittaa, että sosiaalinen media syyllistyy yksipuoliseen uutisointiin ja vääristelyyn, ja että perinteinen media on puhdas pulmunen.

Mielestäni jutuillaan Ylen toimittajat syyllistyivät juuri siihen, mistä he syyttävät somea. He kertoivat esimerkkejä somen ylilyönneistä. Sen sijaan sanallakaan ei kerrottu päinvastaisista tapauksista, jolloin some on joutunut oikomaan perinteisen median yksipuolisesti värittämiä juttuja tai kertomaan perinteisen median kokonaan "unohtamat" asiat.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä